Kollégiumi fiú focibajnokság

Október közepén elindult a nagy érdeklődéssel várt fiú focibajnokság. A mérkőzéseket hétfő este fél nyolckor játsszák a csapatok az Atlétikai Centrumban. Mindig két mérkőzést szurkolhatnak végig az érdeklődők, akik igen nagy számban buzdítják kedvenc csapatukat. A bajnokság kétfordulós, vagyis félév végéig minden csapat kétszer játszik mindegyik csapattal.

A bajnokságra öt csapat jelentkezett, és mindannyian beszédes nevet választottak maguknak: a Shirkán Fc a 12.D osztályos fiúk csapata, akik évek óta úgy küzdenek , mint a tigrisek ( a hiba ott van, hogy úgy is fociznak….) , a Fürge Nyuszi csapatnév az újonc 9. osztályosokat takarja, akik valószínűleg sejtették, hogy mi vár rájuk, mert ijedt nyusziként szaladnak ki a pályára, a Svájci Frank csapatának neve pedig azt sugallja, hogy értékálló produkciót adnak elő (azért néhány meccsen gyengélkedik ez a formáció…).

 Amint az várható volt a bajnoki arany a titokzatos nevű Beke Adni (a név eredetét nem tudtuk kideríteni) és a sokkal egyértelműbb nevű Hanyatt Se csapatai között fog eldőlni. A két csapat rögtön az első fordulóban összecsapott, és a Beke Adni egy döntetlenszagú meccsen egy szerencsés góllal győzni tudott a tavalyi bajnokcsapat ellen. A Hanyatt Se a második fordulóban bizakodhat. A bajnokság során díjazzák a legjobb kapust, a legjobb mezőnyjátékost, és a legjobb góllövőt. Az utóbbi kategóriában jelenleg, három forduló után Rogács Mihály (Hanyatt Se) vezet 14 góllal.

Minden érdeklődő szurkolót szeretettel várunk továbbra is hétfő este fél nyolctól az AC-ban!

Ne feledd kedd és szerda BL, de hétfőn AC!