Mester és Tanítványa: Bronz minősítés

Beke Zoltán tanár úr és tanítványa Kiss Péter 11. D osztályos tanuló, az Arany János Tehetséggondozó Programban résztvevő tanulók részére szervezett, IV. Mester és Tanítványa Országos minősítő versenyén, bronz minősítést szerzett sportlövészet területén elért eredményeik alapján.

A Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium az idei tanévben is meghirdette hagyományos AJTP rendezvényét, a jelenlegi pandémiás járványhelyzet miatt online. A versenyen az Arany János Tehetséggondozó Programban résztvevő tehetséges tanulók mutathatták be elért eredményeiket egy diákportfólió keretén belül, egy 15 perces prezentációban. Az előadásokban kiemelt szerepet kaptak a „mesterek”, azok a pedagógusok, akik több éves munkával a tehetségeket felfedezték és felkészítették a különböző versenyekre.

A versenyen résztvevő mezőny nagyon erős volt, számos tehetséges tanuló indult el tanulmányi, sport és művészeti területeken. Kiss Péter 11. D osztályos tanuló és Beke Zoltán tanár úr, a sportlövészetben elért országos és megyei sikereit mutatta be a zsűrinek, nagy sikerrel.

Gratulálunk!